Onze partners

Samenwerken is ons ding. Met de wetenschap dat je nooit in alles goed kan zijn werken wij samen met partners die in hun vakgebied hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

AuraQuantic

AuraQuantic is opgericht in 2002 in Spanje. Uit onvrede over de huidige BPMS (Business Process Management Software) die beschikbaar was in de BPMS markt, heeft AuraQuantic een concept neergezet, waarbij mensen zonder technische kennis, gemakkelijk bedrijfsprocessen kunnen modelleren. Momenteel telt API meer dan 300 tevreden klanten in 40 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid Spanje. Voor de Benelux is LowQode de partner voor AuraQuantic. AuraQuantic biedt een uniek software product genaamd Neon, die dankzij de modulaire opbouw, op een zeer eenvoudige wijze bedrijfsprocessen modelleert, welk kan gelden van separate processen tot het beheren van een gehele organisatie.

BeInformed

Het Be Informed platform is sinds 2006 het platform voor het automatiseren van context en doelgedreven bedrijfsprocessen. Doordat er binnen deze processen veel en complexe keuze mogelijkheden zijn die niet altijd in een linearproces verlopen heeft Be Informed het Decision Management model geintegreerd in hun pakket. Door dit model kunnen bedrijven die dit soort processen hebben, denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, een verzerkeraar of de algemene overheid hun processen digitaliseren en beheren. De complexe keuzemomenten zijn eenvoudig vast te leggen en aan te passen wanneer nodig.

Outsystems

OutSystems visie:

"OutSystems helpt organisaties te innoveren en zich te onderscheiden via unieke gebruiksvriendelijke oplossingen die zich snel laten aanpassen als marktomstandigheden daar om vragen om uw concurrentievoordeel te behouden"

Outsystems heeft in de loop van de jaren zichzelf bewezen als 1 van de top producten in het LowCode marktsegment. Met Outsystems kunnen doormiddel van lowcode complexe eindoplossingen worden gemaakt met een snelle time to market.

Voor welke doeleinden kan Outsystems worden gebruikt?

  • Mobiele Apps
  • Portals en Webapplicaties
  • Bedrijfsapplicaties