Over ons

Wij stellen graag mensen centraal

Met onze slogan “Success is at your Fingertips” willen we aangeven dat successen sneller te behalen zijn dan eenieder denkt. Het draait allemaal om het maken van de juiste keuzes, samenwerking, vertrouwen en een transparante werkwijze. En ja, we zijn redelijk eigenwijs en kunnen erg direct zijn als het gaat om het maken van die keuzes. Dat zit een beetje verweven in ons Nederlandse DNA. Maar ook omdat we geloven in stabiele en langdurige relaties. Het gevoel en de “click” met het team zijn belangrijk en als partners moet je samenwerken bij het behalen van wederzijdse successen. We zijn een no-nonsense partner die graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Met de nadruk op samen, van management tot aan telefoniste. En met succesvol bedoelen we echt succesvol met vooraf afgesproken en aantoonbare resultaten. Daarbij kunt u denken aan kortere doorlooptijden, hogere kwaliteit, een real-time informatievoorziening en de beste customer journey.

Waar staan wij voor?

De klant staat bij ons op de eerste plaats en we gaan voor het ‘First Time Right’ -principe. We maken immers graag het verschil. Jarenlange ervaring en expertise in verschillende markten, het gebruik van moderne technieken en de leergierigheid naar nieuwe technologie maken dat we ruim inzicht hebben in organisaties en gedrag van mensen. Deze know-how nemen we mee in al onze projecten. Samenwerken, open communicatie en transparantie vormen voor ons de basis om samen met u succesvol te zijn én te blijven.

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.

Passie

Bij ons werk stralen wij plezier en enthousiasme, dat komt omdat wij ons werk leuk vinden en met passie bedrijven. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Kwaliteit

Wij zijn van mening dat je beter één ding heel erg goed kan doen dan veel dingen een beetje. Daarom beginnen wij altijd klein en werken wij vanuit bewezen resultaat verder.

Resultaat

Bij ons geldt het principe afspraak is afspraak. Op deze manier weet u altijd wat u aan het eind van de streep kunt verwachten, geen verrassingen tussendoor of achteraf.

Waarom we doen wat we doen

Door de jaren heen hebben wij gezien wat er goed en fout gaat bij de (gedwongen) digitale transformatie die kleine, maar ook zeker grote bedrijven doorgaan. Met deze ervaring willen wij de goede punten benutten, en fouten vermijden. Daarom willen wij met LowQode de klant en haar medewerkers helpen om efficiënt, effectief, transparant maar bovenal met plezier te kunnen werken. Wij ondersteunen de klant om optimaal te profiteren van ICT-oplossingen en het realiseren van de doelstellingen van nú: operational excellence, digitale transformatie en de ultieme customer journey.
Met een combinatie van uiteenlopende expertises en partners die altijd streven naar kwaliteit en resultaat. Wij zijn in staat om een probleem/tekortkoming te constateren en analyseren, een passende en gewenste oplossing te ontwerpen, deze te realiseren en te optimaliseren.
Daarbij werken wij met wekelijkse mijlpalen, om te bepalen of de progressie overeenkomt met de wensen van de klant, en indien nodig bij te kunnen sturen. Door resultaatgericht te werken voelen medewerkers hun meerwaarde in het proces, worden ze enthousiast en zullen ze meer initiatief en leiderschap tonen, waardoor de teamspirit alleen maar toeneemt.

SAMEN STREVEN NAAR DE IDEALE WERKDAG

Het team waarmee wij al jaren succesvol zijn

Onze mensen hebben passie voor het voor het werk wat ze doen. De verwachtingen overtreffen en een stap extra doen zit in hun DNA. Persoonlijk contact, samenwerken, een gezonde mix van verschillende individuen en humor maken ons een hecht en professioneel team. Naast de inzet van ons eigen team, werken we ook nauw samen met zelfstandige specialisten die goeroes zijn in hun vakgebied. Op deze manier zijn wij in staat om ons te houden aan het ‘First Time Right’ principe en u compleet te ontzorgen. Voor een eerste indruk kunt u hier alvast digitaal kennis maken met onze talenten.

Office Manager

Irene Streefkerk

Senior BPM Consultant

Robert den Uyl

BPM Consultant

Tijmen Kluiters

Interface Specialist

Mark Barto

IT Consultant

Malaz Esber

Marc Wetters

Business Analist

Michel de Sain

Application Developer

Erio Van Duin

APPLICATION DEVELOPER

Nadia Vloo

Een paar leuke weetjes

We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Met de nadruk op samen, van management tot aan telefoniste, maar in ieder geval met alle betrokkenen in de keten. En met succesvol bedoelen we echt succesvol met aantoonbare resultaten die we vooraf hebben afgesproken. Daarbij kunt u denken aan het verkorten van doorlooptijden, verbeteren van de kwaliteit, het optimaliseren van administratieve processen (digitaliseren), real time informatie voorziening en het verbeteren van de interactie met de klant.

We zijn voorstander van een pragmatische manier van werken die we graag vertalen naar een ‘Agile’ projectaanpak op basis van Scrum. In korte iteraties werken we, samen met het de klant toe naar de gewenste situatie. Groot voordeel van deze aanpak is dat we snel tot het gewenste resultaat kunnen komen. Door het positieve te borgen en de negatieve ervaringen te corrigeren ontstaat er snel een proces waarmee we alle wensen kunnen vertalen naar een goed werkende applicatie.

Met de wetenschap dat je nooit in alles goed kan zijn werken wij samen met partners die in hun vakgebied hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Wij zijn trots partner van o.a. Microsoft, AuraPortal en MindXtract. Op onze partners pagina vindt u alles over onze partnerships en tools die wij voor onze projecten inzetten.