Advies op maat

Inspelen op de markt vraagt vaker om snelle verandering

De moderne klant verwacht steeds vaker een flexibel klantenproces en een adequate informatievoorziening om een positieve klantenbeleving te ervaren. Om dat te kunnen realiseren is het voor u als leverancier of dienstverlener belangrijk dat uw medewerkers inzicht hebben in de rol en de waarde die zij toevoegen in de keten. Daarvoor is transparantie cruciaal. Natuurlijk ging het vroeger goed maar het NU vraagt om andere inzichten en vaak een andere aanpak. Door processen niet alleen te beschrijven maar vooral ook te visualiseren creëert men waardevolle informatie die de basis kunnen vormen voor verandering en optimalisatie.

Met nieuwe, digitale processen gaat u slimmer en met meer plezier werken

LowQode heeft al ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden en implementeren van een digitaliseringsslag in operationele (core) processen. Als wij daarbij één ding geleerd hebben, is dat draagvlak en betrokkenheid van cruciaal belang zijn. Onze consultants spelen een ondersteunende rol en sturen bij waar nodig, maar focussen vooral op het aanwakkeren en stimuleren van eigen initiatief. Zo vormen wij graag samen een team dat in korte cycli naar resultaat en succes toe werkt, waarbij kennisdeling en overdracht centraal staan.

Natuurlijk speelt de tooling ook een belangrijke rol in procesdigitalisering. LowQode is sinds 2012 trots partner van AuraQuantic, een innovatief platform voor het creëren van digitale processen, dashboards en automatisering. Met behulp van deze tool stellen wij u in staat om flexibel om te gaan met de steeds versnellende verandering van de markt, en uw klant in deze uitdaging zo goed mogelijk te blijven bedienen.