OutSystems: Het platform dat digitalisering versnelt

De wereld van softwareontwikkeling evolueert voortdurend, en in deze snelle tijden is het essentieel voor bedrijven om op koers te blijven. OutSystems, een prominent Low-Code ontwikkelplatform, belooft deze transformatie niet alleen bij te houden, maar ook te versnellen. Rory Putker, Sales Manager van LowQode, deelt zijn inzichten over de impact en het potentieel van OutSystems.

 

Wat is OutSystems?

OutSystems is het antwoord op de vraag die veel organisaties zich stellen: Hoe kunnen we sneller, flexibeler en schaalbaarder ontwikkelen? Met een Low-Code benadering zorgt OutSystems ervoor dat ontwikkelteams tot tien keer sneller software kunnen leveren dan met traditionele methoden. Of het nu gaat om interne applicaties, het vernieuwen van verouderde (legacy) systemen of klantgerichte oplossingen zoals klantportalen, OutSystems biedt de tools om in deze digitale tijd voorop te lopen.

 

"OutSystems staat synoniem voor snelheid en wendbaarheid in softwareontwikkeling," begint Rory,"Het stelt onze teams in staat om met snelheid te leveren, zonder in te boeten op kwaliteit." OutSystems dient als een brug naar de toekomst voor bedrijven die streven naar innovatie in hun interne processen of de markt willen betreden met vernieuwende klantoplossingen.

 

De aanpak: van idee tot concept

 

Het begrijpen van klantbehoeften begint bij LowQode met een dialoog – een strategische discussie die zowel technische mogelijkheden als bedrijfsuitdagingen in kaart brengt. Dit proces omvat het verzamelen van inzichten uit workshops en interviews om een compleet beeld te krijgen van de behoeften en pijnpunten. De samenwerking tussen IT en business is cruciaal; beide perspectieven zijn nodig om een holistische en doeltreffende oplossing te ontwikkelen.

 

LowQode's ervaren analisten spelen een sleutelrol in het vertalen van klantuitdagingen naar technische oplossingen binnen het OutSystems platform. Door een combinatie van marktkennis en diepgaande analyses worden de klantbehoeften nauwkeurig in kaart gebracht en omgezet in effectieve softwareoplossingen.

 

Om potentiële klanten de kracht van OutSystems te tonen, gebruikt LowQode een meerledige benadering. Klanten worden ondergedompeld in de mogelijkheden van OutSystems door use cases en demo-applicaties die LowQode heeft ontwikkeld. Deze

voorbeelden demonstreren de functionaliteiten en de waarde die het platform kan toevoegen aan bedrijfsprocessen.

Vervolgens biedt LowQode een 'Jump start training' aan, die klanten in staat stelt zelf te ervaren hoe eenvoudig en efficiënt het is om met het OutSystems platform te werken. Voor degenen die een concrete uitdaging hebben, creëert LowQode een Proof of Concept binnen OutSystems, die als praktijkvoorbeeld dient voor de oplossende kracht van het platform.

 

"Een idee is pas zo goed als de realisatie ervan," zegt Rory. LowQode's analisten zijn meesters in het ontcijferen van complexe klantuitdagingen en deze vertalen naar technische oplossingen. Met hun diepgaande kennis van de markt creëren zij op maat gemaakte software die naadloos aansluit op de behoeften van de klant.

 

Voortbouwen op digitalisering

Als strategisch partner in OutSystems, waarborgt LowQode dat klanten op koers blijven met hun digitaliseringsstrategieën. De architectuur van oplossingen wordt zo ontworpen dat beheersbaarheid en herbruikbaarheid worden gemaximaliseerd. Deze benadering waarborgt toekomstige flexibiliteit en efficiëntie in ontwikkeling.

Door actief betrokken te blijven en strategisch advies te geven, blijft LowQode waarde toevoegen aan de klantrelatie vertelt Rory. Met een vooruitziende blik op technologische ontwikkelingen, zoals de inzet van kunstmatige intelligentie binnen OutSystems, blijft LowQode vooroplopen in de digitaliseringstrend.

 

Als strategisch OutSystems-partner, verzekert LowQode dat klanten de juiste koers varen in hun digitaliseringsreis. "We bouwen onze oplossingen met het oog op maximale beheersbaarheid en herbruikbaarheid," stelt Rory, "dit garandeert onze klanten flexibiliteit en efficiëntie voor de lange termijn." Door voortdurend strategisch advies te verstrekken en proactief te ontwikkelen.

Rory Putker

Sales Manager at LowQode